Μητέρα και αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: Να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας

by Τόνια Τζαφέρη

Ζητούν από την πολιτεία να διαλευκανθεί η υπόθεση

Η Παναγιώτα και Ανατολή Καραϊβάζ μέσω των δικηγόρων τους ζήτησαν πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή τους, περιμένουν από την πολιτεία, ως μόνη παρηγοριά, τη γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης και την ανεύρεση των φυσικών και ηθικών αυτουργών της άνανδρης δολοφονίας…

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από την μέρα που ο μάχιμος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οχτώ μήνες μετά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση/εξέλιξη στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με την οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου να κάνει έκκληση για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μητέρα και αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: Να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας

Η έκκληση από την οικογένεια Καραϊβάζ να εντοπιστούν οι δολοφόνοι

«Έκκληση για έμπρακτη αναγνώριση από πλευράς των Θεσμών, στην αγωνία και τη μαρτυρική αναμονή για δικαίωση, εκφράζουν οι αξιότιμες κυρίες Παναγιώτα και Ανατολή Καραϊβάζ, μητέρα και αδελφή του αείμνηστου Δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ζητούν την απόδοση δικαιοσύνης, για την άνανδρη δολοφονία του αξέχαστου γιου και αδελφού τους. Έδωσαν εντολή κι εξουσιοδότησαν τη Δικηγόρο Αθηνών Ρόη Παυλέα και τον ασκ. Δικηγόρο και Νομικό τους Σύμβουλο, Σπύρο Χαριτάτο, να δηλώσουν παρών στην υπόθεση και να ζητήσουν από το αρμόδιο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών.

Η Δικηγόρος Αθηνών Ρόη Παυλέα δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, εκ μέρους της μητέρας και της αδελφής του θύματος, για την αποτρόπαια ενέδρα θανάτου, που οδήγησε στην τραγική απώλεια του Εκδότη, κορυφαίου Αστυνομικού Συντάκτη και ερευνητή υποθέσεων, που καθήλωσε το Πανελλήνιο.

Μητέρα και αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: Να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας

Η δολοφονία Καραϊβάζ χτύπησε την καρδιά της Ελευθεροτυπίας και οι σφαίρες των δολοφόνων πλήγωσαν την ίδια τη Δημοκρατία μας

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, η δολοφονία Καραϊβάζ χτύπησε την καρδιά της Ελευθεροτυπίας και οι σφαίρες των δολοφόνων πλήγωσαν την ίδια τη Δημοκρατία μας. Γεγονός είναι ότι, δεν περνάει μέρα, χωρίς η χαροκαμένη μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, να επισκεφθεί, με τις ώρες, τον τάφο του γιου της, περιμένοντας πλέον από την πολιτεία, ως μόνη παρηγοριά, τη γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης και την ανεύρεση των φυσικών και ηθικών αυτουργών της άνανδρης δολοφονίας του αξέχαστου και ανυποχώρητου Δημοσιογράφου.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ρόη Παυλέα επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 την Αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση κι έλαβαν λεπτομερή ενημέρωση για τις ως τώρα εξελίξεις των αστυνομικών ερευνών.

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2021
Εκ μέρους της Παναγιώτας και της Ανατολής Καραϊβάζ»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν