Μητέρα τα έβαλε με το νονό του παιδιού της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Μητέρα τα έβαλε με το νονό του παιδιού της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Πρωτοφανές περιστατικό: Ο νονός δεν πίστευε στα αυτιά του με αυτά που του είπε η μητέρα

Πρωτοφανές περιστατικό: Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο διαφορετική και αυτή τη χρονιά. Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει τους πάντες και δεν αφήνει τους πολίτες να βιώσουν την κατάνυξη των ημερών. Ωστόσο τα παιδάκια εξακολουθούν να παραμένουν χαρούμενα και περιμένουν πώς και πώς το νονό ή τη νονά να τους φέρει τη λαμπάδα.

Η σχέση μεταξύ νονού και βαφτιστηριού είναι ιερή και η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση. Ο νονός δεσμεύεται να παίρνει δώρα στο βαφτιστήρι του μέχρι να ενηλικιωθεί. Αυτές τις μέρες, τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς ένα δώρο μαζί με την πασχαλινή λαμπάδα από τους νονούς τους.

Αυτό έκανε και ένας νονός που αποφάσισε να πάει στο βαφτιστήρι του ένα δώρο μαζί με μία πασχαλινή λαμπάδα την οποία αγόρασε από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά. Αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλοί οργανισμοί, οι οποίοι πωλούν πασχαλινές λαμπάδες έναντι ενός μικρού ποσού. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν για σημαντικό σκοπό, κυρίως για την κάλυψη των εξόδων του οργανισμού. Καλό είναι λοιπόν, όποιος έχει τη διάθεση και την καλοσύνη, να συνεισφέρει.

Έτσι σκέφτηκε και ο συγκεκριμένος νονός και αποφάσισε να συνδράμει με τον τρόπο του σε αυτή την προσπάθεια. Ωστόσο την αντίδραση από την μητέρα του βαφτιστηριού της δεν την περίμενε με τίποτα!

Μητέρα τα έβαλε με το νονό του παιδιού της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Η μητέρα του παιδιού με μία πρωτοφανή αντίδραση τα έβαλε με το νονό για τη λαμπάδα από τον οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Ο νονός πήγε στο βαφτιστήρι του μία λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά μαζί με ένα ακριβό δώρο. Ωστόσο, η μάνα του παιδιού θεώρησε ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα γρουσουζέψει το παιδί της. Μάλιστα είπε ότι ο νονός υπονοεί άσχημα πράγματα για την υγεία του παιδιού της!

Τον ρώτησε τι υπονοεί με αυτή του την κίνηση για την υγεία και το μέλλον του παιδιού της, ενώ του μίλησε άσχημα και έφυγε κλαίγοντας.

Αυτή η μητέρα λοιπόν είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Οφείλουμε να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τέτοια ζητήματα και να βοηθάμε όσο μας το επιτρέπει η τσέπη και η διάθεσή μας.

Προτεινόμενα