Μητσοτάκης προς μαθητές: Θαυμάζω τη συνέπεια σας

by Αντώνης Βαλμάς

Μητσοτάκης προς μαθητές: Τι είπε ο πρωθυπουργός στους μαθητές δημοτικού στους Άγιους Ανάργυρους.

Μητσοτάκης προς μαθητές: Τον θαυμασμό του εξέφρασε σε μαθητές δημοτικού στους Άγιους Ανάργυρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στα πλαίσια αστειισμού ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι φέτος οι μαθητές θα μπορούνε να αντιγράφουνε. Φυσικά αναφερότανε στην πρακτική της χρήσης της μάσκας. Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρωθυπουργός πρό της εισόδου του στο σχολείο θερμομετρήθηκε.

Μετά την είσοδο του στον προάυλιο χώρο του δημοτικού ο κ.Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές.

«Ξέρω δεν είναι εύκολο να περνάτε όλη τη μέρα με μια μάσκα. Θαυμάζω, όμως, ότι δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε αυτό που είναι σωστό» συνέχισε ο κ.Μητσοτάκης ότι «επιτρέπεται φέτος ο ένας να αντιγράφει τον άλλο στο να φοράτε τη μάσκα, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές, να κρατάτε αποστάσεις. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς θα είμαστε υπεύθυνοι πολίτες». Τα παραπάνω προφανώς ειπώθηκαν με σκοπό να εμψυχώσουν τους μαθητές ως προς την χρήση της μάσκας.

Προ της εισόδου του στο σχολείο ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδεύοτανε από την Υπουργό Παιδείας, την κ.Κεραμέως, θερμομετρήθηκε.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωσή τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί τα σχολεία είναι έτοιμα με τις μάσκες αλλα «κυρίως με την σωστή ενημέρωση στις δύσκολες στυιγμές που περνάμε».

Μητσοτάκης προς μαθητές: Θαυμάζω τη συνέπεια σας

Μητσοτάκης προς μαθητές: Θαυμάζω τη συνέπεια σας

Με την σειρά μας και εμείς να ευχηθούμε σε όλους τους καθηγητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τους μαθητές μια καλή σχολική χρονιά. Με ηρεμία, αισιοδοξία, ασφάλεια και επιμονή θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον σκόπελο του κορωνοιού.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε. Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας. Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Πηγή: www.protothema.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα