«Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα πυροσβεστικά αεροπλάνα»: Απίστευτη καταγγελία κατοίκου στην κάμερα

Καταγγελία κατοίκου: Ζητά από τους δημοσιογράφους να μην φύγουν, γιατί θα καούν

Καταγγελία κατοίκου: Ζητούσε απελπισμένη από τους δημοσιογράφους να μην φύγουν, γιατί θα καούν. «Μη φύγετε, θα καούμε», έλεγε.

Τη στιγμή που μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στα Βίλια με τα μέτωπα να είναι ακόμα ενεργά και να έχουν κάψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 80.000 στρέμματα, κάτοικος καταγγέλλει ότι τα πυροσβεστικά αεροπλάνα πετούν μόνο όταν στο σημείο είναι συγκεντρωμένα τηλεοπτικά μέσα και δημοσιογράφοι. 

Η κατάσταση είναι τραγική! Μόνο όταν έρχονται κανάλια, τότε πετάνε δέκα αεροπλάνα. Θέλουν να δείξουν ότι υπάρχει κινητοποίηση ενώ δεν υπάρχει τίποτα!» κατήγγειλε η κάτοικος της περιοχής Αγία Φανερωμένη. 

«Τόση ώρα πριν έρθετε πετούσε μόνο ένα Έρικσον ανά δεκαπέντε λεπτά. Χθες το βράδυ μας παράτησαν ολομόναχους! Ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα σπίτια μας και οι δρόμοι είναι καθαροί. Μας έδιωξε η τροχαία να μην κινδυνεύσουμε και δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Κάθονται στην είσοδο του οικισμού».

Μάλιστα, παρακάλεσε το συνεργείο να μην απομακρυνθεί προκειμένου να παραμείνουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις. «Γι’ αυτό έτρεξα να σας προλάβω. Να μην φύγετε γιατί θα καούμε. Σας παρακαλώ πολύ μην φύγετε»

Καταγγελίες: Όσα σχολιάζει μία πυρόπληκτη κάτοικος

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη