«Μουδιασμένοι» οι μαθητές του: Πέθανε ο διευθυντής Σίμος Σωτηριάδης ανήμερα της γιορτής του, έκλεισε το σχολείο

Πέλλα: Ανείπωτος θρήνος για τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού σχολείου

Δυστυχώς η Αριδαία θρήνει τον τραγικό χαμό του διευθυντή του 3ου Δημοτικού σχολείου, τον κ. Σίμο Σωτηριάδη. Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο έξω από το σχολείο που εργαζόταν.

Τo δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, όταν τον 64χρονο διευθυντή του σχολείου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε διερχόμενο φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 39χρονος.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αριδαίας το σχολείο δε λειτούργησε ως ένδειξη πένθους. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 64χρονος έφυγε από τη ζωή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής.

Πέλλα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε το τροχαίο

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί γύρω στις 07:30 έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε τον 64χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Είναι τόσο κρίμα ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του με τόσο άδικο τρόπο στα ξαφνικά από απροσεξία ίσως του οδηγού του φορτηγού. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Να ζήσουν να τον θυμούνται…

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη