Μύκονος: 17χρονος ξυλοκόπησε την 44χρονη μητέρα – «Εύχoμαι να πέθαιvε ο πατέρας σου» φέρεται να είπε η 44χρονη

Μύκονος: Το συγκλονιστικό που ήρθε στην δημοσιότητα

Συγκλονισμένοι είναι οι περιστατικοί οι οποίοι ήταν μπροστά στο συμβάν όπου ένας 17χρονος ξεκίνησε να ξυλοκοπεί την 44χρονη μητέρα του με μπουνιές, ύστερα από έντονο καυγά.

Ασύλληπτο σκηνικό ύβρεων και χειροδικίας εκτυλίχθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, με 17χρονο – σε έξαλλη κατάσταση – να προβαίνει σε κινήσεις βίας σε βάρος της μητέρας του.

«Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου» ήταν η κουβέντα που εξόργισε τον 17χρονο ο οποίος χτύπησε τη μητέρα του ενώ εκείνη καθόταν σε μαγαζί της Μυκόνου.

Τι ακριβώς συνέβη και πως ξεκίνησε ο καυγάς στην Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού κύκλου, ο λόγος που ο ανήλικος χτύπησε, το Σάββατο το βράδυ, την 44χρονη μητέρα του, στο καφέ «Αρωμα» στα Ματογιάννια προκλήθηκε από μια συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγο της μητέρας του.

Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την άσχημη ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: «I wish your father died».

Ο νεαρός έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε τη μητέρα του.

Η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 15χρονο και 17χρονο οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία.

Το χρονικό της υπόθεσης και της επίθεσης στην Μύκονο

«Έύχομαι να βγάλεις καρκίνο», φώναζε το παιδί της 44χρονης στην τελευταία και στη συνέχεια της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο και της έσπασε τη μύτη.

Η μητέρα του, αιμόφυρτη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο δράστης φρόντισε να φύγει με το πρώτο πλοίο από το νησί των ανέμων.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 22:00. Η 44χρονη Ελληνίδα μητέρα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια.

Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της – ηλικίας 17 ετών – σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες.

Μάλιστα, της είπε: «Έύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση αλλά όρμησε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα