Μύκονος Κορονοϊός : Έτσι θα σταματήσει τα πριβέ πάρτι η ΕΛΑΣ – Όλο το σχέδιο

by Αντώνης Βαλμάς

Μύκονος Κορονοϊός: Δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια η ΕΛΑΣ

Μύκονος Κορονοϊός: Στο κυνήγι των παραβατών των μέτρων κατά του κορονοϊού έχουν βγει οι αστυνομικοί στο νησί. Αυτό, μετά και την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Τρίτη το απόγευμα στο νησί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ τα παράνομα πάρτι γίνονταν γνωστά μέσω «κραχτών» στα beach bar.

Μύκονος Κορονοϊός: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ  για να σταματήσει τα πριβέ πάρτι

Συγκεκριμένα οι «κράχτες» εντοπίζουν τους υποψήφιους πελάτες και «σκανάρουν» τις τσέπες τους. Η είσοδος κυμαίνεται από 150 μέχρι 1500 ευρώ.

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τα πάρτι

Σύμφωνα πάντα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η ΕΛΑΣ έχει σχεδιάσει να χρησιμοποιήσει διάφορους τρόπους προκειμένου να βάλει φρένο σε αυτά τα πάρτι.

Με ηχορύπανση: Μέσω των καταγγελιών για πολύ δυνατή μουσική, όπως έγινε και στην περίπτωση σύλληψης του 38χρονου. Πήγε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας τον διαχειριστή και στη συνέχεια τον συνέλαβε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Drones-εντοπιστές: Θα εντοπίζουν τους συνωστισμούς σε συγκεκριμένους χώρους.

Insiders αστυνομικοί: Θα προσπαθήσουν οι αστυνομικοί να γίνουν υποψήφιοι πελάτες. Έτσι προκειμένου θα λαμβάνουν πρώτοι τις πληροφορίες για το που θα γίνονται τα πάρτι.

Μόλις εντοπιστούν τα στίγματα τοποθεσίας που αποστέλλουν τα κυκλώματα αυτά, θα υπάρχουν «τροχονόμοι» που θα αποτρέπουν την προσέλευση στα πάρτι.

Μύκονος Κορονοϊός: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ  για να σταματήσει τα πριβέ πάρτι

Οι δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη για τον

Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε την Τρίτη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να κάνει σαφές πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει «παρατράγουδα» στην εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων.

«Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες» τόνισε.
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα