Μυλοπόταμος Κρήτη: Ιδιοκτήτης λειτουργούσε κανονικά το καφενείο του στο οποίο οι θαμώνες έπαιζαν χαρτιά

Μυλοπόταμος Κρήτη: Ανενόχλητοι οι θαμώνες έπαιζαν χαρτιά και έπιναν το ποτό τους

Μυλοπόταμος Κρήτη: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομου «σπασίματος» της καραντίνας, έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το neakriti.gr, σε έλεγχο των αστυνομικών αρχών χθες βράδυ, εντοπίστηκε καφενείο που λειτουργούσε κανονικά. Στο εσωτερικό του καφενείου βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης καθώς και θαμώνες.

Στο καφενείο υπήρχαν συνολικά επτά θαμώνες, πέραν του ιδιοκτήτη. Τρεις εξ’ αυτών μάλιστα, έπαιζαν χαρτιά σα να μην τρέχει τίποτα. Στη διάρκεια του ελέγχου από την αστυνομία, εντοπίστηκαν το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ, 13 τράπουλες, καθώς και 294 μάρκες.

Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συνολικά συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Μυλοπόταμος Κρήτη: Έπαιζαν παράνομα χαρτιά σε καφενείο

Εκτός από την παράνομη χαρτοπαιξία στο Μυλοπόταμο Κρήτης, συνολικά 2.080 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο νησί

Συνολικά 2.080 έλεγχοι έγιναν στο νησί χθες, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για άσκοπες μετακινήσεις. Τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν συνολικά είναι 130.

Από αυτά, τα 48 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας ενώ τα 82 σε περιορισμούς στις μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο βεβαιώθηκαν 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 43 πρόστιμα για περιορισμό στις μετακινήσεις. Αντίστοιχα, στα Χανιά κόπηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 10 πρόστιμα για περιορισμό των μετακινήσεων. Ενώ, στο Ρέθυμνο κόπηκαν 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 17 για περιορισμός στις μετακινήσεις. Ακόμα, στο Λασίθι βεβαιώθηκαν 9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 7 πρόστιμα για περιορισμό των μετακινήσεων. Τέλος, στον ΒΟΑΚ βεβαιώθηκαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 5 για τον περιορισμό στις μετακινήσεις.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα