Μυστήριο στη Καβάλα: Εντοπίστηκε πνιγμένη στη θάλασσα η Μιχαέλα – Το κλειστό ξενοδοχείο και το τελευταίο sms

Μυστήριο στην Καβάλα: Το μυστήριο που καλύπτει τον πνιγμό της 38χρονης Μιχαέλας

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του πνιγμού της 38χρονης Μιχαέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα. Η Μιχαέλα Μιρέα, μητέρα δύο παιδιών, είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα για λίγες μέρες.

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής.

Σημειώνεται πως η 38χρονη μητέρα ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρουμανία τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου για ένα ταξίδι αναψυχής και θα επέστρεφε στην πατρίδα της τρεις ημέρες αργότερα.

Μετά την υπογραφή του διαζυγίου της, το ταξίδι “φυγής” κατέληξε σε τραγωδία, όπως αναφέρει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μυστήριο στην Καβάλα: Το τελευταίο μήνυμα της 38χρονης Μιχαέλας

Η 38χρονη έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της την ημέρα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας: «Είμαι καλά, μην ανησυχήσετε, ακόμη κι εάν δεν απαντώ για λίγο. Θα επιστρέψω την Πέμπτη», ενώ το ίδιο μήνυμα έλαβε και ο πρώην σύζυγός της μία ημέρα μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ταξί την παρέλαβε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όταν έφτασε εκεί και την άφησε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Εκείνη ζήτησε το κινητό του και την επόμενη μέρα του τηλεφώνησε για να τη μεταφέρει στην Καβάλα, απ’ όπου ήθελε να πάρει το πλοίο για Θάσο. Εκεί θα επισκεπτόταν μία φιλική της οικογένεια.

Η Μιχαέλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, φέρεται να μπήκε σ’ ένα κλειστό ξενοδοχείο της Κεραμωτής το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, όπου παρέμεινε για λίγα μόλις λεπτά. Ο ιδιοκτήτης βρήκε σ’ ένα δωμάτιο το κινητό της τηλέφωνο, ένα μικρό τσαντάκι, τα παπούτσια της και ένα μπουφάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι την είδαν να περιπλανιέται στην περιοχή σαν χαμένη και αρνήθηκε τη βοήθεια που της προσέφεραν, με τους ίδιους να αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό δύο με τρεις ημέρες νωρίτερα από τον εντοπισμό της, ενώ δεν είχε προθανάτιες κακώσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο