«Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας. Το δικό μου έγινε άγγελος»: Δεν χωράνε λόγια να πεις στη μάνα που έχασε το 7χρονο αγοράκι της

by Τόνια Τζαφέρη
«Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας. Το δικό μου έγινε άγγελος»: Δεν χωράνε λόγια να πεις στη μάνα που έχασε το 7χρονο αγοράκι της

7χρονος: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του

Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα και τα αιτία που οδήγησαν τον μόλις 7χρονο Μάριο στον θάνατο, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στους γονείς του και σε όλη την χώρα.

«Είχα ένα και μοναδικό παιδάκι το οποίο το απέκτησα με πολλές δυσκολίες», λέει η μάνα που έχασε το 7χρονο αγοράκι της.

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 7χρονου παιδιού στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Ο 7χρονος έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10/5) με υψηλό πυρετό, σπασμούς και ακαμψία στα άκρα.

«Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας. Το δικό μου έγινε άγγελος»: Δεν χωράνε λόγια να πεις στη μάνα που έχασε το 7χρονο αγοράκι της

Άμεσα διασωληνώθηκε, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυόμιση ώρες αργότερα, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Mητέρα του 7χρονου: «Δεν είχε κανένα θέμα, όλα έγιναν ραγδαία»

Η μητέρα του άτυχου αγοριού, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε αποκλειστικά στο DEBATER για την ανείπωτη τραγωδία.

«Είχα ένα και μοναδικό παιδάκι το οποίο το απέκτησα με πολλές δυσκολίες. Το μεγάλωνα με πολλή αγάπη, ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και τώρα έγινε ένας άγγελος…» δήλωσε συντετριμμένη και εξήγησε ότι το παιδί της δεν είχε εκδηλώσει κάποιο πρόβλημα υγείας: «Ήταν ένα επείγον περιστατικό, όπως χιλιάδες άλλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Το παιδί δεν είχε κανένα θέμα, ήταν στο σχολείο μέχρι πρότινος. Ήταν 25 άνθρωποι πάνω από το κεφάλι του παιδιού μου να το σώσουν. Έγιναν όλα ραγδαία».

Παράλληλα, η ίδια, ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς που έπεσαν πάνω από το παιδί μου να το σώσουν. Επί τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Και σε όλους τους αφανείς ήρωες που προσπαθούν να σώσουν τις ζωές μας σε αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να κατηγορήσει κάποιον για την τραγική εξέλιξη: «Σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτουμε ευθύνες. Τα αιτία και οι απαντήσεις θα δοθούν από την ιατροδικαστική».

Περισσότερες δηλώσεις από την μητέρα του 7χρονου αγοριού

«Δεν θέλω να γίνω τηλεοπτικό θέαμα. Το παιδάκι μου θα ήθελε να βοηθήσουμε το παιδικό χωριό στο Φίλυρο» δήλωσε ενώ ευχαρίστησε και τον περιφερειάρχη: «Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν, ακόμα και στον περιφερειάρχη που εκτός από πολιτικός είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος και βοήθησε στις διαδικασίες της κηδείας να επισπευσθούν κάτι το οποίο δεν μπορούσα εγώ στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι…».

«Όλοι οι υπόλοιποι γονείς θα πάνε να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους…» κατέληξε η μητέρα του 7χρονου αγοριού.

Προτεινόμενα