«Να ξέρω ποιον θα φτύσω»: Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις φωτιές με συγκλονιστικό βίντεο

by Τόνια Τζαφέρη
«Να ξέρω ποιον θα φτύσω»: Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τις φωτιές με συγκλονιστικό βίντεο

Κατερίνα Ζαρίφη για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Να ξέρω ποιον θα φτύσω»

Κατερίνα Ζαρίφη για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πολλοί ήταν οι διάσημοι που θέλησαν να πάρουν θέση σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαιγαν εχθές την Αττική, την Εύβοια και αρκετές ακόμη περιοχές της χώρας. Η οργή βέβαια από τον καναπέ δεν κάνει τίποτα. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βοήθησαν με όποιο μέσο ή τρόπο μπορούσαν. Άλλοι δε, κατάφεραν να μεταδώσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς πολύ ηχηρά μηνύματα. Σχετικά με τις πυρκαγιές και την ατομική ευθύνη.

Μια από τις διάσημες που άφησε το δικό της μήνυμα και γρήγορα έγινε viral, είναι η Κατερίνα Ζαρίφη. Η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αισθητή την φωνή της. Πιο αναλυτικά ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά που ξέσπασε χθες στη Βαρυμπόμπη. Μέσα από πυροσβεστικό, που κάνει το γύρο του διαδικτύου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε.

Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)», έγραψε η Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευση η Κατερίνα Ζαρίφη: