Ναύπακτος: Πέθανε ξαφνικά 38χρονος μηχανικός αεροσκαφών μπροστά στη σύντροφό του

38χρονος: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Σοκ, θλίψη και θρήνο προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 38χρονου από την Ναύπακτο, ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να επανέλθει…. έφυγε από την ζωή.

Την ζωή του έχασε το βράδυ του Σαββάτου ο 38χρονος Θύμιος Μαυρέλης, εντελώς ξαφνικά μπροστά στην σύντροφό του. Ο νεαρός μηχανικός αεροσκαφών με την αρραβωνιαστικιά του βρίσκονταν στα Γιάννενα, όταν ξαφνικα κατέρρευσε δίπλα της.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ξαφνικό θάνατο του 38χρονου

Παρά τις προσπάθειες και την γρήγορη μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, ο μηχανικός έφυγε από τη ζωή. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν και η τραγική είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Ο εκλιπών ήταν μηχανικός της πολεμικής αεροπορίας, αλλά ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν χρόνια, τον ανάγκασε να βγει αρκετά νωρίς σε σύνταξη. Διέμενε στην Ναύπακτο, στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου και βρισκόταν στα Γιάννενα, καθώς από εκεί κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του. Σύμφωνα με το npress.gr, η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Ξηροπήγαδο, στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

Related posts

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται