Ναύπακτος σοκ: Πέταξαν τα εμβόλια στα σκουπίδια γιατί χάλασε το ψυγείο στο Κέντρο Υγείας!

Ναύπακτος σοκ: Όλα τα εμβόλια πήγαν χαμένα – Δεν θα γίνουν εμβολιασμοί σήμερα και αύριο

Ναύπακτος σοκ: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα εν μέσω πανδημίας. Η ελληνική οργάνωση φαίνεται για ακόμα μία φορά ανεπαρκής σε τόσο κρίσιμες για τη χώρα στιγμές. Τα ραντεβού για τα εμβόλια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν σήμερα και αύριο στη Ναύπακτο αναβάλλονται. Ο λόγος; Το ψυγείο στο οποίο βρίσκονταν τα εμβόλια χάλασε, με αποτέλεσμα αυτά να πεταχτούν στα σκουπίδια!

Συνολικά 120 προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμούς αναβάλλονται σήμερα και αύριο εξαιτίας αυτού του απίστευτου γεγονότος. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι τα εμβόλια και το να χάνονται δόσεις με τέτοιο τρόπο είναι εγκληματικό.

Τι ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ για το απίστευτο συμβάν με τα χαλασμένα εμβόλια στη Ναύπακτο που προκάλεσε σοκ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε «Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κεντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κεντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού».

Πηγή: tempo24.news

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα