Νάουσα: Στα «μαύρα» όλο το χωριό – Άφησε τη τελευταία του πνοή ο 27χρονος Γιάννης μετά από τραγικό τροχαίο

Νάουσα: Σκοτώθηκε μόλις στα 27 του χρόνια

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στο χωριό Πολυπλάτανο από την τραγική είδηση του χαμού του Γιάννη Δάλλα. Ο νεαρός άφησε τη τελευταία του πνοή μόλις 27 ετών.

Ο 27χρονος, ο Γιάννης Δάλλας, από τον Πολυπλάτανο έχασε τη ζωή του όταν οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ στο κέντρο του Ζερβοχωρίου. Χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο μας άλλα τελικά κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του. Σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος Γιάννης συγκρούστηκε με φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 80χρονος στο κέντρο του Άνω Ζερβοχωρίου.

Νάουσα: Η ανακοίνωσή της αστυνομίας για το τραγικό δυστύχημα

“Σήμερα (20 Φεβρουαρίου 2023) και ώρα 12.20 περίπου, στο Άνω Ζερβοχώρι Νάουσας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας”.

Ο 27χρονος, ο Γιάννης Δάλλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και οι φίλοι του έχουν κατακλύσει τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα αφήνοντας συγκινητικά και σπαρακτικά μηνύματα

Μερικά από τα μηνύματα φίλων και συγγενών

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο