Νάταλι Νεοφύτου: Νεκρή η 27χρονη δεκανέας μετά από τροχαίο στο στρατόπεδο

by Τόνια Τζαφέρη
Νάταλι Νεοφύτου: Νεκρή η 27χρονη δεκανέας μετά από τροχαίο στο στρατόπεδο

Νάταλι Νεοφύτου: Άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από ατύχημα στο στρατόπεδο

Μια νέα κοπέλα μόλις 27 ετών, δεκανέας στρατού και γεμάτη με όνειρα για τον μέλλον άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας τραυματιστεί σοβαρά σε στρατόπεδο της Κύπρου.

Νάταλι Νεοφύτου: Νεκρή η 27χρονη δεκανέας μετά από τροχαίο στο στρατόπεδο

Δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 27χρονη συμβασιούχος δεκανέας, Νάταλυ Νεοφύτου, σημειώθηκε στο στρατόπεδο Κόρνου της Εθνικής Φρουράς, στην Κύπρο. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας Κύπρου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης που διεξαγόταν εντός στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε δυστύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.

Πως ακριβώς έχασε την ζωή της η Νάταλι Νεοφύτου

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στις 11:00 πμ ανετράπη το όχημα τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη. Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κληρωτός οπλίτης, καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και αποχώρησαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. Για τη εξακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα. Η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας.

Η δημοσίευση του υπουργού άμυνας για τον θάνατο της Νάταλι Νεοφύτου

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της ΣΥΟΠ. Τεράστια η θλίψη για το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου, εν ώρα καθήκοντος, ανέφερε μέσω Twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Οπως επισημαίνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της, η οποία ήδη βιώνει την τραγική απώλεια.

Προτεινόμενα