Νέα επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε κοπέλα από τα Χανιά την ώρα που περπατούσε

by Τόνια Τζαφέρη
Νέα επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε κοπέλα από τα Χανιά την ώρα που περπατούσε

Τραγικά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μετά το συμβάν με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μόλις λίγες ημέρες μετά την δίκη με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και την επίθεση με καυστικό υγρό, έρχεται ένα ακόμη παρόμοιο συμβάν να ταρακουνήσει την χώρα. Αυτήν την φορά, όλα συνέβησαν στην Κίσαμο, Χανίων.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 18 ετών, το οποίο δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό ενώ περπατούσε.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το Flashnews, η επίθεση σε βάρος της έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ενώ η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το σκηνικό της επίθεσης με καυστικό υγρό

Ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος και της έριξε στα μάτια ένα υγρό, με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόνο και τρόμο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Από κόσμο που ήταν στο σημείο, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Νέα επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκε κοπέλα από τα Χανιά την ώρα που περπατούσε

Σήμερα η κοπέλα, που έχει ακόμα έντονο ερεθισμό στα μάτια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου και περιέγραψε τι συνέβη. Εκεί, υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με το Flashnews, έχουν ήδη αρχίσει οι προσαγωγές υπόπτων, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι μεσήλικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 18χρόνη είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου πως δεν ξέρει ποιος της επιτέθηκε, καθώς δεν είχε με κάποιον διαφορές. Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα έχει κληθεί στο αστυνομικό τμήμα μήπως και αναγνωρίσει μέσα στους προσαχθέντες τον δράστη της επίθεσης εναντίον της.

Προτεινόμενα