Νέα Ερυθραία: Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που νάρκωνε ηλικιωμένους για να τους κλέψει

Νέα Ερυθραία: Νάρκωνε τους ηλικιωμένους και τους έκλεβε

Πριν από λίγα 24ωρα συνελήφθη η γυναίκα από την Γεωργία, η οποία κατηγορείται για κλοπές ηλικιωμένων ενώ μάλιστα τους νάρκωνε όσο δρούσε.

Τα στοιχεία της 47χρονης οικιακής βοηθού που συνελήφθη γιατί νάρκωνε ηλικιωμένους τους οποίους στη συνέχεια λήστευε έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η 47χρονη κατηγορείται για εννέα ληστείες και τέσσερις κλοπές με τα θύματά της να είναι ηλικιωμένοι, οι οποίοι αναζητούσαν οικιακή βοηθό για να τους φροντίζει, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Στην δημοσιότητα η οικιακή βοηθός που νάρκωνε ηλικιωμένους για να τους κλέψει

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ πρόκειται για την (επ) KADAGISHVILI (ον) ELZA του ROMANI ή ROMANOZI και της NATELA γεννηθείσα την 4-9-1974 στη Γεωργία.

Η 47χρονη, η οποία εμφανιζόταν ως έμπειρη οικιακή βοηθός, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και κατηγορείται για τέσσερις ληστείες.

Πως ακριβώς δρούσε η 47χρονη στην Νέα Ερυθραία και σε άλλες περιοχές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 47χρονη εντόπιζε τα θύματά της από διαδικτυακές αγγελίες, στις οποίες ηλικιωμένοι αναζητούσαν εσωτερική οικιακή βοηθό. Στις συναντήσεις γνωριμίας, φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και να την προσλαμβάνουν για να παρέχει τις υπηρεσίες της.

Ήδη από την πρώτη μέρα που ξεκινούσε να εργάζεται φρόντιζε να ρίχνει πολτοποιημένα υπνωτικά χάπια στο φαγητό και στα ροφήματα των ηλικιωμένων, προκειμένου να πέφτουν σε βαθύ ύπνο και να μπορεί να έρευνα τις οικίες τους και να αρπάζει χρήματα κοσμήματα και οτιδήποτε άλλο έκρινε πως έχει αξία. Στη συνέχεια εξαφανίζονταν, ενώ άλλαζε και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις υποθέσεις σε Νέα Ερυθραία, στο κέντρο της Αθήνας, Άγιο Δημήτριο και Πειραιά με τις έρευνες να συνεχίζονται, έτσι ώστε να εντοπιστούν και άλλα θύματα.

Related posts

Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην άσφαλτο – Αφήνει πίσω του ένα μωρό 1,5 ετών

Στο χεıρουργείο καθηγήτρια στη χώρα μας – Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ο μαθητής της

Πώς θα βγάλετε τη νέα ταυτότητα – Τα πρόστιμα αν δεν αλλάξετε