Νέα καταγγελία για τη Κιβωτό του Κόσμου: «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο» φώναζε το 9χρονο παιδί για την δομή στη Καλαμάτα

Κιβωτός του Κόσμου: Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες καταγγελίες για κακοποιήσεις εις βάρος ανήλικων που φιλοξενούνταν στη Κιβωτό του Κόσμου. Ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν και τα οικονομικά της ΜΚΟ, ακόμα μια καταγγελία αποκαλύπτεται και προκαλεί σοκ.

Αρχικά στον ΣΚΑΪ μίλησαν ο πατέρας και η θεία ενός 9χρονου παιδού που τους τελευταίους εννέα μήνες φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας μεταφέροντας ότι το παιδί τους είχε πει «ζω σε κόλαση».

«Το παιδί μου είπε “μπαμπά με έχουν χτυπήσει, φοβάμαι να κάτσω εδω”» είπε αρχικά ο πατέρας του 9χρονου παιδιού για μια συζήτηση που έγινε ενώπιον κοινωνικών λειτουργών. «Μου είπε “με έχει χτυπήσει παιδαγωγός με μια άλλη» συνέχισε ο πατέρας του παιδιού καταγγέλοντας ότι «με έβγαλαν με κλωτσιές έξω, δώσαμε κατάθεση στην αστυνομία και εδώ και 9 μήνες δεν έχουμε πάρει ούτε μια απάντηση».

«Τον Ιανουάριο του 2022 το παιδί ξέσπασε στην αγκαλιά μου. Μου είπε “θεία δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πάρε με έχω φάει ξύλο, μας βάζουν να καθαρίζουμε τουαλέτες» συμπλήρωσε από την πλευρά της η θεία του 9χρονου

Στο MEGA μίλησε ο Αλέξανδρος που ζούσε στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου μεταφέροντας ότι έχει ζήσει τιμωρίες στα 6-7 χρόνια που πέρασε σε δύο δομές».

Σύμφωνα με τον ίδιο «συνήθως τιμωρίες έτρωγαν τα παιδιά, τα οποία δεν καθόντουσαν ήρεμα, δεν ήταν φρόνιμα ή αντιδρούσαν ενάντια στους παιδαγωγούς και σε αυτά που έλεγαν να τηρήσουμε. Μερικές φορές μας έλεγαν να κάνουμε κάτι και άμα το αρνιόμασταν, μπορεί να τρώγαμε καμιά τιμωρία».

Κιβωτός του Κόσμου: Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Related posts

Κακοκαιρία: Δημιουργήθηκε “καταρράκτης” στη Βασιλίσσης Σοφίας, προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Αδιανόητη τραγωδία: Το 7χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο με τον πιο φρικτό τρόπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ασύλληπτη τραγωδία: Έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του και τον βρήκε η ανήλικη κόρη του

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο: Κάηκαν ζωντανά δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους από το θερμαντικό σώμα

Στα «λευκά» η Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες χιονοπτώσεις σε Χορτιάτη και Φίλυρο

Για να μην ξεχαστεί ο χαμός του: Γκράφιτι με τον Άλκη να προστατεύει παιδιά με όλες τις φανέλες

Νέα ασύλληπτη φρίκη: Μητέρα έπνιξε τα δύο της παιδιά και επιχείρησε να στραγγαλίσει και το τρίτο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 7χρονο αγοράκι, η μητέρα του προσπαθούσε να το σώσει

Ανείπωτη θλίψη για τον ηθοποιό Χρήστο Φωτίδη: «Έχασε» σε δυστύχημα τον μικρό αδερφό του