Νέα μέτρα Αττική: Αυτή την ώρα θα ανακοινωθούν

by Newsroom i-diakopes.gr
Νέα μέτρα Αττική: Αυτή την ώρα θα ανακοινωθούν

Νέα μέτρα Αττική: Σήμερα το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα.

Νέα μέτρα Αττική: Στις 18.00 το απόγευμα θα γίνουνε οι προβλεπόμενες ανακοινώσεις. Σε αναμονή χιλιάδες πολίτες και επαγγελματίες.

Στις ανακοινώσεις αναμένεται να βρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Νέα μέτρα Αττική: Αυτή την ώρα θα ανακοινωθούν

Τι περιλαμβάνουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για την Αττική

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, μεταξύ των μέτρων που έχουν προβλέπεται να ανακοινωθούν είναι το κυλιόμενο ωράριο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ενα μέτρο που θεωρείται δεδομένο πως θα αποσυμπιέσει τα ΜΜΜ στην Αττική.

Επιπρόσθετα, θεωρείται πιθανό να ανακοινωθεί περιορισμός στον αριθμό παρευρισκόμενων σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Για παράδειγμα γάμοι και βαφτίσια ενώ θα μειωθεί επίσης και ο αριθμός καθήμενων σε τραπέζια σε ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια.

Θεωρείται επίσης πιθανό να αλλάξει το ωράριο και σε κέντρα διασκέδασης, τύπου μπουζούκια. Ολα τα παραπάνω προφανώς λαμβάνονται με γνώμονα τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοιού.

Σε κάθε περίπτωση όλοι περιμένουνε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις καθώς θα επηρεαστούνε πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι από τα όσα ανακοινωθούνε σήμερα. Πρόσφατα για παράδειγμα είχε γίνει μια, όχι και τόσο επιτυχημένη, συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Συμμετέχοντες ήτανε οι εργαζόμενοι στα μαγαζιά εστίασης.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα