Νέα πτήση Ryanair: Η αεροπορική εταιρία θα πραγματοποιεί το νέο δρομολόγιο Ρόδος-Βενετία

Νέα πτήση Ryanair: Πότε θα ξεκινήσει η νέα διαδρομή της αεροπορικής εταιρίας

Νέα πτήση Ryanair: Χθες Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε τη νέα διαδρομή Ρόδου-Βενετίας. Πρόκειται για μία διαρομή που θα πραγματοποιείται δύο φορές τη βδομάδα. Από τις 2 Ιουνίου 2021 έως τον Οκτώβριο του 2021.

Η βάση της αεροπορικής εταιρίας στη Βενετία θα είναι στο Τρεβίζο. Πρόκειται ουσιαστικά για τη 15η βάση της αεροπορικής εταιρίας στην Ιταλία. Οι διαδρομές που θα πραγματοποιούνται θα είναι 18, τρεις στο εσωτερικό και 15 στο εξωτερικό. Συνολικά οι πτήσεις την εβδομάδα για κάθε διαδρομή θα ανέρχονται σε 39.

Η αεροπορική εταιρία θα ξεκινήσει την πώληση θέσεων στην τιμή των 19,99 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα ταξίδια από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Ιουνίου 2021, θα πρέπει να γίνει κράτηση έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου στο σύνδεσμο https://www.ryanair.com/gr/el/.

Νέα πτήση Ryanair: Ξεκινά νέο δρομολόγιο από Ρόδο προς Βενετία

Εκτός της νέας πτήσης από Ρόδο προς Βενετία της Ryanair, η αεροπορική εταιρία είναι από τις λίγες που δε θα απαιτεί από τους πελάτες να έχουν κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού

Υπάρχει μία εκτεταμένη συζήτηση το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα λεγόμενα «υγειονομικά διαβατήρια». Μιας και τα εμβόλια του κορονοϊού θα γίνουν σε λίγο διάστημα διαθέσιμα σε πολλές χώρες, συζητάται όποιος κάνει το εμβόλιο να παίρνει μία βεβαίωση ότι το έχει κάνει και να μπορεί να ταξιδεύει.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν «αγκαλιάσει» αυτή την πρόταση, ωστόσο όχι η Ryanair. Σύμφωνα με την εταιρία, το «διαβατήριο κορονοϊού» είναι ανώφελο, καθώς πάντα θα βρίσκει κάποιος έναν τρόπο να ταξιδεύει πέραν του αεροπλάνου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα