Νέα Σμύρνη εκκλησία: Απίστευτο εν μέσω lockdown – Ιερέας προσκάλεσε πιστούς να κοινωνήσουν

Νέα Σμύρνη εκκλησία: Ιερέας και πιστοί έκαναν λες και δεν υπάρχει καραντίνα

Νέα Σμύρνη εκκλησία: Χθες ανακοινώθηκαν 1.914 νέα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού. Από αυτά, τα 1.872 είναι εγχώρια κρούσματα, ενώ τα 104 συνδέονται με γνωστές συρροές. Ακόμα, Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 228. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Τέλος, Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 784 θάνατοι. Παράλληλα σε ισχύ είναι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 6.00 το πρωί το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα.

Παρόλα αυτά, τόσο ορισμένοι πολίτες όσο και εκπρόσωποι της εκκλησίας δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown και οφείλουμε να είμαστε σε καραντίνα σπίτια μας. Ένα απίστευτο και απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της Νέας Σμύρνης με πιστούς να προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να κοινωνήσουν και τον ιερέα να τους προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση.

Νέα Σμύρνη εκκλησία: Ιερέας προτρέπει πιστούς να κοινωνήσουν

Δείτε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη σε εκκλησία της Νέας Σμύρνης με ιερέα και πιστούς να θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου

Σε βίντεο ντοκουμέντο από το Mega, ακούγεται ο ιερέας να λέει «Όσοι είστε δεξιά και αριστερά μπορείτε να έρθετε από το κέντρο να μπείτε μέσα να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο». Στο άκουσμα της προτροπής, το μαζεμένο πλήθος κατευθύνεται προς το εσωτερικό του ναού, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Αν μη τι άλλο, όταν ο ιερέας αντιλήφθηκε την ύπαρξη τηλεοπτικού συνεργείου εξεγέρθηκε.

Στον αντίποδα αυτού του παραληρήματος, στην Αργολίδα, δύο ιερείς, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι, όπως και στο πρώτο lockdown. Να τελούν διαδικτυακά τις Ακολουθίες από το στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο. Οι δύο ιερείς σέβονται τόσο τους νόμους όσο και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα