Ανατριχίλα με την τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Τι έκανε 20 χρόνια πριν στο ίδιο σημείο, ο πατέρας του οδηγού που σκότωσε την υπάλληλο καθαριότητας

Ξυλόκαστρο: Τραγωδία με τραγικό θάνατο μιας 45χρονης γυναίκας

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που διαδραματίστηκε στο Ξυλόκαστρο με θύμα μία 45χρονη γυναίκα, υπάλληλο καθαριότητας. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι με το γεγονός που συνέβη στην περιοχή τους καθώς η γυναίκα, σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 36χρονο άνδρα.

Ξυλόκαστρο: Οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων οδηγών θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας

Φως στα αίτια του δυστυχήματος με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, μητέρα δύο παιδιών, που σκοτώθηκε ακαριαία αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που επικαλείται το gegonota.news στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό