Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής σκότωσε τη σύντροφό του μιμούμενος τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Νέα Υόρκη: Ομογενής κατηγορείται πως δολοφόνησε τη γυναίκα του

Για τη δολοφονία της συντρόφου του κατηγορείται ένας Έλληνας ομογενής στη Νέα Υόρκη, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε με σπαθί στο σπίτι του.

Την εν λόγω τραγωδία έρχεται να συμπληρώσει το απίστευτο στοιχείο, ότι κινήθηκε στα βήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σκηνοθετώντας ληστεία με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις αρχές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ο 37χρονος Πίτερ Οικονόμου, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε θανάσιμα την Μίντι Σίνγκερ, 35 ετών, στις 1:40 το ξημέρωμα της Τρίτης.

Ο δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα του ήταν «στη ντουλάπα». Η έρευνα έδειξε ότι το άψυχο σώμα της είχε δεχτεί πολλά τραύματα από μαχαίρι σπαθί 46 ιντσών.

Νέα Υόρκη: Μιμήθηκε το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο δράστης κάλεσε μάλιστα και την Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της συντρόφου του.

Ωστόσο, από ανάκρισή του οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο ίδιος ήταν ο θύτης του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα του δράστη είχε πάει στο διαμέρισμα να τον επισκεφτεί γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Όταν έφτασε στο σημείο, τον βρήκε σε κατάσταση αμόκ, της έκλεισε την πόρτα και μετά βγήκε ο ίδιος στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε κάποιον.

«Ήξερα τη Μίντι χρόνια. Ήταν πολύ εύθυμη, ζωηρή, γεμάτη ζωή. Τρυφερή, στοργική, κάθε φορά που ήμουν κοντά της ένιωθα πιο ζωντανός. Είχε μια εμψυχωτική ενέργεια. Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι του, και μου είχε στείλει μήνυμα ότι προσπαθεί να φύγει μακριά του. Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής» είπε στο MEGA φίλος της αδικοχαμένης 35χρονης.

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο