Νεαρή εκατομμυριούχος με 11 παιδιά: Η 23χρονη μαμά θέλει να να φτάσει τα 100

23χρονη εκατομμυριούχος: Έχει 11 παιδιά και θέλει να φτάσει στα 100

Όταν είσαι εκατομμυριούχος, τα πάντα είναι εφικτά. Πολλοί επιλέγουν να διαμορφώσουν τη ζωή τους με ταξίδια, ακριβά ρούχα, διασκέδαση, μεγάλα σπίτια και ξέγνοιαστη ζωή, μια 23χρονη όμως έχει άλλα σχέδια.

Μία νεαρή μαμά από τη Ρωσία που, απ’ ότι φαίνεται είναι μια νεαρή εκατομμυριούχος, το μόνο όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει είναι να κάνει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί! Σήμερα, στα 23 της, έχει ήδη 11 βιολογικά παιδιά – το πρώτο το γέννησε η ίδια, τα υπόλοιπα 10 τα έκανε με παρένθετη μητέρα.

Η νέα μαμά δεν λογαριάζει τα ξενύχτια ή την κούραση που έχει η ανατροφή 11 μωρών. Απολαμβάνει τη μητρότητα και λατρεύει την οικογένειά της. Μάλιστα με τον σύζυγό της, έναν 56χρονο επιχειρηματία, αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν 1,5 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να φτάσουν τα… 100 παιδιά μέσω παρένθετων μητέρων!

Το μεγαλύτερό τους παιδί είναι έξι ετών, και το μικρότερο 11 μηνών. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα είναι έτοιμη να αποκτήσει και το επόμενο (ή τα επόμενα) μωρά της. «Το 100 είναι ένας ενδεικτικός αριθμός, αλλά πάντως θα ήθελα μερικές ντουζίνες παιδιά ακόμα!» λέει η ευτυχισμένη μητέρα.

Και μεταξύ μας, όταν έχεις τόσα λεφτά και μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου τα πάντα, γιατί όχι;

Φωτογραφίες με την οικογένεια της 23χρονης εκατομμυριούχου

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο