Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: «Σημαντικό πρόσωπο στην εξιχνίαση η αδελφή της μητέρας» – Αποκαλύψεις από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Ο δημοσιογράφος έκανε νέες αποκαλύψεις

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έκανε νέες αποκαλύψεις σε «χώρο» στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο «χώρος» του κ. Λαμπρόπουλου μάζεψε πολύ κόσμο για τα δεδομένα του ελληνικού Τουίτερ, με περίπου 4.000 χρήστες να συμμετέχουν, ενώ λόγω της συμφόρησης, πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σύνδεση. Στην διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχε και ο Πέτρος Κουσουλός.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr όπως αναφέρουν χρήστες του Τουίτερ που παρακολούθησαν τη συζήτηση, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως η αδερφή της μητέρας είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τους χρόνους, αλλά και τη σχέση του ζευγαριού.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την μαγνητική της Τζωρτζίνας – Κλειδί για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Επιπλέον, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ότι οριστικές απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση θα έχουμε γύρω στις αρχές Μαΐου, δηλαδή σε περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε θα βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, σε σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η αδικοχαμένη 9χρονη είναι στοιχείο-κλειδί, καθώς ενώ η μητέρα ισχυρίζεται ότι η κατάσταση της μικρής επιδεινώθηκε μετά από την μαγητική τομογραφία, οι γιατροί την διαψεύδουν.

Επιπλέον, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε με νόημα ότι αν υπάρχει στόχευση σε ένα πρόσωπο, τότε αυτό καλείται για κατάθεση τελευταίο. Τέλος, ο δημοσιογράφος είπε πως δεν θεωρεί πως υπάρχουν οικονομικά κίνητρα τα οποία να έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη