Νεκρή 36χρονη έγκυος, «έσβησε» από πνευμονική εμβολή λίγο μετά τη γέννα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

36χρονη: Δεν άντεξε και τελικά κατέληξε δυο μέρες μετά την γέννα

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη μετά την είδηση θανάτου μιας νεαρής γυναίκας και μητέρας, η οποία είχε φέρει στον κόσμο ένα βρέφος μόλις πριν δυο ημέρες.

Συγκλονισμένη είναι λοιπόν η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τον θάνατο μίας 36χρονης μητέρας ενός νεογέννητου βρέφους.

Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφού γέννησε

Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, λίγες ώρες αφού γέννησε, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Όπως αναφέρει το pameevro.gr, η Κ.Φ, γέννησε με καισαρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και λίγες ώρες μετά παρουσίασε υψηλή πίεση, ενώ υπέστη και τρεις ανακοπές, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Η νεαρή μητέρα, σώθηκε με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΑ και νοσηλευόταν από την Κυριακή στη στεφανιαία μονάδα, όπου εκεί υπέστη για ακόμα μια φορά ακόμη δύο ανακοπές, ενώ η αιτία του θανάτου της ήταν η μαζική πνευμονική εμβολή.

Επιβαρυμένη η υγεία της 36χρονης και γι’ αυτό κατέληξε

Ωστόσο, η υγεία της ήταν τόσο επιβαρυμένη που δεν άντεξε και κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως για την 36χρονη είχαν κινητοποιηθεί πολίτες στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο, παράκληση η οποία είχε κάνει τα προηγούμενα 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη