Νεκροί ηλικιωμένοι στην Κυψέλη: Πέθαναν αβοήθητοι από φυσικά αίτια

by Τόνια Τζαφέρη

Κυψέλη: Νεκροί ένας 92χρονος και μια 90χρονη

Αβοήθητοι άφησαν την τελευταία τους πνοή δυο ηλικιωμένοι στην Κυψέλη, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα τους.

Νεκροί ηλικιωμένοι στην Κυψέλη: Πέθαναν αβοήθητοι από φυσικά αίτια

Για θάνατο από φυσικά αίτια του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα. Ο κ. Ντιλέρνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 92χρονος άνδρας πέθανε πριν από 7-8 μέρες από παθολογικά αίτια, ενώ η 90χρονη γυναίκα πέθανε πιθανότατα χθες αβοήθητη.

Περισσότερα για την υπόθεση στην Κυψέλη με τους δυο νεκρούς ηλικιωμένους

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί και καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει, κατέληξε αβοήθητη. Ενδεικτικό της εκδοχής αυτής είναι το γεγονός πως ήταν αφυδατωμένη, ενώ το air condition του σπιτιού δεν λειτουργούσε. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

Νεκροί ηλικιωμένοι στην Κυψέλη: Πέθαναν αβοήθητοι από φυσικά αίτια

Υπενθυμίζεται ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Πέμπτης όταν γείτονές του ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ για την έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στην περιοχή. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ενώ πριν από 3 με 4 μέρες, το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αναζητήσει ένας ανιψιός τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν