Νεκρός 18χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί στην Καλλιθέα

by Τόνια Τζαφέρη

Μια τραγική είδηση φτάνει από την περιοχή της Καλλιθέα όταν επί της Χαροκόπου, ένας ντελιβεράς συγκρούστηκε με ταξί το οποίο προσπάθησε να διασχίσει την Κρέμου, στην οποία υπάρχει στοπ, με αποτέλεσμα και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ο οδηγός της μηχανής να μην καταφέρει να ανακόψει  την πορεία της  και να πέσει με σφοδρότητα στο ταξί.

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν φαινόταν να έχει επαφή με το περιβάλλον, προκειμένου να τον μεταφέρει στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

Νεκρός 18χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί στην Καλλιθέα

Οι κάτοικοι αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια προς τους αστυνομικούς για το συγκεκριμένο σημείο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πέρα από την έλλειψη ορατότητας των οδηγών, δεν φαίνεται και το «στοπ», με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Κρέμου και θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να γίνονται συχνά «τρακαρίσματα».

Νεκρός 18χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί στην Καλλιθέα

Όπως ανέφεραν ακόμη οι κάτοικοι το μεσημέρι είχε προηγηθεί ένα ακόμη τροχαίο χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε κάποιο θύμα, κάτι για το οποίο δεν ξέρουμε αν ισχύει και για το συγκεκριμένο νυχτερινό τροχαίο.

Βίντεο από το τροχαίο στην περιοχή της Καλλιθέας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν