Νεκρός 18χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί στην Καλλιθέα

Μια τραγική είδηση φτάνει από την περιοχή της Καλλιθέα όταν επί της Χαροκόπου, ένας ντελιβεράς συγκρούστηκε με ταξί το οποίο προσπάθησε να διασχίσει την Κρέμου, στην οποία υπάρχει στοπ, με αποτέλεσμα και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ο οδηγός της μηχανής να μην καταφέρει να ανακόψει  την πορεία της  και να πέσει με σφοδρότητα στο ταξί.

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν φαινόταν να έχει επαφή με το περιβάλλον, προκειμένου να τον μεταφέρει στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

Οι κάτοικοι αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια προς τους αστυνομικούς για το συγκεκριμένο σημείο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πέρα από την έλλειψη ορατότητας των οδηγών, δεν φαίνεται και το «στοπ», με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Κρέμου και θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να γίνονται συχνά «τρακαρίσματα».

Όπως ανέφεραν ακόμη οι κάτοικοι το μεσημέρι είχε προηγηθεί ένα ακόμη τροχαίο χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε κάποιο θύμα, κάτι για το οποίο δεν ξέρουμε αν ισχύει και για το συγκεκριμένο νυχτερινό τροχαίο.

Βίντεο από το τροχαίο στην περιοχή της Καλλιθέας

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο