Νεκρός 34χρονος στο «Γεννηματά»: Περίμενε να αδειάσει κάποια ΜΕΘ!

by Τόνια Τζαφέρη

Δυστυχώς ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Ο νεαρός άνδρας που διαγνώστηκε με κορονοϊό, ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο διασωληνωμένος σε απλή κλίνη. Μια περίπτωση που καταδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί ακόμα μια φορά στο ΕΣΥ, πριν ακόμα μπει για τα καλά ο χειμώνας, κι ενώ η κυβέρνηση εστιάζει μόνο στο να επιβάλλει αυστηρά μέτρα.

Περιμένοντας πότε θα αδειάσει κρεβάτι σε ΜΕΘ πέθανε ένας 34χρονος άνδρας την περασμένη Τετάρτη, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η Ματίνα Παγώνη για τον θάνατο του πλήρως εμβολιασμένου 34χρονου

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι ο 34χρονος πέθανε μέσα σε δύο μέρες, ενώ δεν είχε βρεθεί ακόμα ελεύθερη ΜΕΘ για να διασωληνωθεί: «Ήταν ένας νέος άνθρωπος 34 χρονών που διασωληνώθηκε τη Δευτέρα και πέθανε Τετάρτη ξημερώματα Πέμπτης. Ήταν διασωληνωμένος εκτός μονάδας στο τμήμα covid και θέλαμε να τον πάμε στη ΜΕΘ covid» δήλωσε μιλώντας στο MEGA.

Όπως σημείωσε, ο 34χρονος ήταν παχύσαρκος και το νοσοκομείο βρισκόταν σε επαφή με το ΕΚΑΒ προκειμένου να βρεθεί κρεβάτι για τον άτυχο νέο: «Ήταν υπέρβαρος. Η παχυσαρκία ήταν ένας παράγοντας κινδύνου που επιβάρυνε την περίπτωση του».

Νεκρός 34χρονος στο «Γεννηματά»: Περίμενε να αδειάσει κάποια ΜΕΘ!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν