Νεκρός ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Ντμίτρι Μαρτινένκο από βομβαρδισμούς στο σπίτι του

by Τόνια Τζαφέρη

Ουκρανία: Νεκρός 25χρονος ποδοσφαιριστής από βομβαρδισμούς

Εδώ και έξι ημέρες ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει στερήσει χιλιάδες ζωές σκορπώντας θλίψη και θρήνο παγκοσμίως… και όσο οι εχθροπραξίες συνεχίζονται τόσο περισσότεροι άμαχοι πληθυσμοί θα χάνουν τόσο άδικα την ζωή τους.

Ο 25χρονος Ουκρανός Ντμίτρι Μαρτινένκο έχασε την ζωή του μετά από βομβαρδισμούς που έπληξαν το σπίτι του, από τον πόλεμο που δέχεται η Ουκρανία από την Ρωσία εδώ και έξι ημέρες.

Νεκρός ο  25χρονος ποδοσφαιριστής Ντμίτρι Μαρτινένκο από βομβαρδισμούς στο σπίτι του

Ο 25χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής Ντμίτρι Μαρτινένκο βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στο σπίτι το οποίο διέμενε μαζί με την οικογένεια του διαλύθηκε από βομβαρδισμό του ρωσικού στρατού.

Νεκρός ο  25χρονος ποδοσφαιριστής Ντμίτρι Μαρτινένκο από βομβαρδισμούς στο σπίτι του

Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε στην Ουκρανία

Μάλιστα στο ίδιο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα, όπου και αυτή βρήκε τραγικό θάνατο.

Αντίθετα,, η 7χρονη αδερφή του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, επέζησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Κιέβου, όπου δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

«Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες, τους φίλους και τους συμπαίκτες των νεαρών Ουκρανών ποδοσφαιριστών Vitalii Sapylo (21) και Dmytro Martynenko (25), τις πρώτες αναφερόμενες απώλειες του ποδοσφαίρου σε αυτόν τον πόλεμο. Είθε και οι δύο να αναπαυθούν εν ειρήνη.»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo