Νεκρός ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στην πλάτη

Πρώην πρωθυπουργός Ιαπωνίας: Νεκρός μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε σε ομιλία του

Σοκαριστική είναι η είδηση για την δολοφονία του Ιάπωνα πρωθυπουργού ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά κατα την διάρκεια ομιλίας του. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Σίνζο Άμπε, ο οποίος δέχτηκε σήμερα τα πυρά ενός 42χρονου άνδρα καθώς εκφωνούσε ομιλία στη Νάρα (δυτικά) ενόψει των εκλογών για την ανανέωση της σύνθεσης της ιαπωνικής Γερουσίας.

Νωρίτερα, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φουμίο Κισίντα είχε δηλώσει ότι ο προκάτοχός του βρισκόταν σε «πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση» μετά την επίθεση ενόπλου εναντίον του και είχε χαρακτηρίσει την απόπειρα κατά της ζωής του «βάρβαρη ενέργεια». Ιαπωνικά μέσα μετέδωσαν ότι ο βετεράνος πολιτικός εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική και υποβλήθηκε σε μετάγγιση, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συγκλονισμένος ολόκληρος ο πλανήτης από την δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας

Δυστυχώς, ο 67χρονος – που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας – υπέκυψε στα τραύματά του μετά από λίγες ώρες. Η εν ψυχρώ δολοφονία του μακροβιότερου ηγέτη της χώρας του «ανατέλλοντος ηλίου» έγινε υπό το φως της ημέρας, σε μία χώρα όπου το καθεστώς οπλοκατοχής είναι ένα από τα αυστηρότερα στον κόσμο.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο