Νεκρός σε τροχαίο διανομέας της Wolt – Συνελήφθη ο οδηγός

by Τόνια Τζαφέρη

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός τον εγκατέλειψε

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη, όταν ο 47χρονος ντελιβεράς με το μηχανάκι του, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Παπανδρέου (πρώην Ανθέων), έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε. Ένα σπορ Audi που οδηγούσε 21χρονος τον «θέρισε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη της κεντρικής λεωφόρου, πάντοτε κατά μαρτυρίες.

Ο νεαρός με το σπορ Audi ΤΤ τον εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από περιπολικά της αστυνομίας και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος βιοπαλαιστής ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Νεκρός σε τροχαίο διανομέας της Wolt – Συνελήφθη ο οδηγός

Ο 47χρονος ντελιβεράς ξεψύχησε στο ασθενοφόρο

Ο άτυχος διανομέας τραυματίστηκε βαρύτατα και ξεψύχησε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε, περίπου 3-4 χιλιόμετρα από τον τόπο του δυστυχήματος. Η μοτοσυκλέτα του κόπηκε στα δύο καταδεικνύοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μετά το δυστύχημα έσπευσε να διαφύγει, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς μερικούς δρόμους παρακάτω και συνελήφθη.

Νεκρός σε τροχαίο διανομέας της Wolt – Συνελήφθη ο οδηγός

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν