Νεκρός ξαφνικά ο Χρυσόστομος Ρουσόπουλος. Ήταν 43 ετών

by Τόνια Τζαφέρη

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Στον θρήνο και την θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αλμυρού μετά τον αδόκητο χαμό ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου.

Πρόκειται για τον 43χρονο Χρυσόστομο Ρουσόπουλο, τεχνικό υπολογιστών και δικτύων, τον οποίο βρήκαν συγγενείς του νεκρό σήμερα το πρωί στο σπίτι του, ανήμερα της γιορτής του.

Φίλοι του, περιγράφουν έναν άνθρωπο με χρυσή καρδιά, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που έτρεχε για όλους και για όλα και μην μπορώντας να πιστέψουν στον άδικο χαμό του αγαπημένου τους, τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νεκρός ξαφνικά ο Χρυσόστομος Ρουσόπουλος. Ήταν 43 ετών

Το αντίο στον Χρυσόστομο Ρουσόπουλο από κοντινούς του

Στενή φίλη και συνεργάτης του, η Βιβή Τσιντίνη, από την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» γράφει για εκείνον : «Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην εφημερίδα. Κάπου εκεί χρονικά και η φωτογραφία που κοινοποιώ… Σου είπα… έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία… να κάνω ντεμπούτο… Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχή… Έβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δεν απαντώνται. Θα λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

Νεκρός ξαφνικά ο Χρυσόστομος Ρουσόπουλος. Ήταν 43 ετών

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo