Νεό σоκ σήμερα παραλίγο να σφάξεı την γυναίκα του για τα γεμιστά

by Newsroom i-diakopes.gr
Νεό σоκ σήμερα παραλίγο να σφάξεı την γυναίκα του για τα γεμιστά

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο. Ένας 50χρονος απείλησε την σύζυγό του για να μην δώσει… γεμιστά στους γονείς της.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου το περασμένο Σάββατο ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του. Ο άνδρας κρατώντας μαχαίρι κοπής ψωμιού απείλησε την σύζυγο λέγοντάς της ότι αν έδινε γεμιστά στους γονείς της – τα οποία, όπως είπε τα είχε μετρήσει- θα τής έκανε κακό.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, τρόμαξε, γιατί υπήρχαν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους, κάλεσε την Αστυνομία και ο σύζυγός της συνελήφθη.

Νεό σоκ σήμερα παραλίγο να σφάξεı την γυναίκα του για τα γεμιστά

Χθες κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία και κατέθεσε ότι κρατούσε το μαχαίρι επειδή έκοβε ψωμί και όχι για να απειλήσει τη σύζυγό του.

Η 50χρονη κατέθεσε ως μάρτυρας, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν εντάσεις κατά καιρούς με τον άνδρα, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου της, ωστόσο, το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή και οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.

Προτεινόμενα