Νέο ΣOK στη Χώρα μας: 15χρονος έπαθε Kαpδιακn Avακoπn

Νέο ΣOK στη Χώρα μας: 15χρονος έπαθε Kαpδιακn Avακoπn

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται ένας 15χρονος ο οποίος κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης σε γυμναστήριο στον Άλιμο αφού έπαθε καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 15χρονου θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει, επίσης, ένα κάταγμα στο ινιακό οστό πιθανότατα από την πτώση μόλις έχασε τις αισθήσεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον 15χρονο έχει διαπιστωθεί βλάβη στο ήπαρ αλλά και στον θώρακα από την ΚΑΡΠΑ που του έγινε.

Αρχικά ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στο Παίδων Αγία Σοφία όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς

Κλιματιστικό το βράδυ: Πόσο ρεύμα καίει αν μείνει αναμμένο για 8 ώρες.

Αιφνιδιάζει και τους δικούς του ο Μητσοτάκης: Η ημερομηνία – έκπληξη που έδωσε για τις εκλογές ο Νίκος Ευαγγελάτος

Xτίζει εκκλησάκι για την Γωγώ του, ο Τραϊανός Δέλλας – Η απόφαση 2 μήνες μετά τον θάνατό της, το μέρος που επέλεξε και έχει μεγάλη σημασία και ο λόγος που το κάνει

Ποιος είναι ο πιλότος που κατάφερε να πραγματοποιήσει με επιτυχία την αναγκαστική προσγείωση του F-16 στην Ζάκυνθο

Προτεινόμενα