Νέος Κόσμος οίκος ανοχής: Απίστευτο περιστατικό! – Οίκος ανοχής λειτουργούσε ως κέντρο φυσικοθεραπείας

Νέος Κόσμος οίκος ανοχής: Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα – Ο οίκος ανοχής είχε ΚΑΔ ως ιατρείο φυσικοθεραπείας

Νέος Κόσμος οίκος ανοχής: Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Υποστήριξε ότι ένας οίκος ανοχής στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην Αθήνα έχει βγάλει ΚΑΔ και λειτουργεί ως κέντρο φυσικοθεραπείας!

Από ό,τι καταλαβαίνετε, τέτοια περιστατικά μόνο στην Ελλάδα μπορεί κανείς να τα συναντήσει. Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής λοιπόν παρανομεί καθώς έχει βγάλει Κωδικό Αριθμού Δραστηριότητας για να λειτουργεί ως ιατρείο φυσικοθεραπείας.

Συγκεκριμένα, υποτίθεται ότι λειτουργεί ως ιατρείο κινησιοθεραπείας και μάλιστα δέχεται κανονικά πελάτες! Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ. Πέτρος Λυμπερίδης ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η ανεπάρκεια του θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει στους επιτήδειους να παρανομούν και να γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Καλυμμένοι με το “μανδύα” ενός κωδικού αριθμού δραστηριότητας (ΚΑΔ) που παρέχει χωρίς κριτήρια το Υπουργείο Οικονομικών. Μάθαμε ότι οίκος ανοχής λειτουργούσε με ΚΑΔ υπηρεσιών αποκατάστασης (κινησιοθεραπεία, μάλαξη, κλπ.) τόσο απλά».

Ακόμα πρόσθεσε «Ως πότε το Υπουργείο Οικονομικών θα παρέχει κωδικούς αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ) χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, νομιμοποιώντας επιτήδειους που γίνονται επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο;».

Νέος Κόσμος οίκος ανοχής: Είχε βγάλει ΚΑΔ ως κέντρο φυσικοθεραπείας

Νέος Κόσμος οίκος ανοχής: Είχε βγάλει ΚΑΔ ως κέντρο φυσικοθεραπείας

Με αφορμή την παράνομη λειτουργία του οίκου ανοχής στο Νέο Κόσμο, δείτε τι απαιτείται για να θεωρείται νόμιμος ο χώρος

Για να λειτουργήσει ένας χώρος ως κέντρο φυσικοθεραπείας είναι αναγκαίο να έχει αναρτημένη την πινακίδα «Νόμιμο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας», το οποίο και παραχωρείται από τον άνωθι Σύλλογο. Επομένως, οποιοσδήποτε χώρος λειτουργεί χωρίς τη συγκεκριμένη πινακίδα, απλά παρανομεί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα