Νίκαια σκυλάκι: Ελάχιστες οι πιθανότητες να ζήσει αφού το μαχαίρωσε καθηγητής

by i-diakopes.gr

Νίκαια σκυλάκι: Το άτυχο σκυλάκι παλεύει για τη ζωή του ύστερα από το μαχαίρωμα από άμυαλο άνδρα

Νίκαια σκυλάκι: Δυστυχώς είναι λίγες οι ελπίδες να καταφέρει να επιβιώσει το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε από άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης, ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι καθηγητής σε σχολείο το μαχαίρωσε. Το άτυχο σκυλάκι μαχαιρώθηκε στα πλευρά δύο φορές, με αποτέλεσμα να πληγωθεί ο πνεύμονάς του. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του. Οι κτηνίατροι που το περιθάλπτουν καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να το σώσουν.

Όπως περιγράφει ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ σύμφωνα με το protothema.gr: «Ειδοποιηθήκαμε από το αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας και μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ένας τραυματισμός ζώου. Συγκεκριμένα για ένα αρσενικό σκύλο, λευκού χρώματος από την περιοχή της Νίκαιας, με ιστορικό τραυματισμού από επίθεση από μαχαίρι. Από την κλινική εξέταση των γιατρών του ΔΙΚΕΠΑΖ διαπιστώθηκαν ωχροί βλεννογόνοι, βαρύτατη απώλεια αίματος με ενεργό αιμορραγία στα τραύματα του θώρακος, δύσπνοια και κατάπτωση. Συγκεκριμένα από την εξέταση των τραυμάτων του θώρακα προέκυψε ότι προήλθαν από χρήση αιχμηρού αντικειμένου μεγάλης διαμέτρου το οποίο χρησιμοποιήθηκε με σκοπό τη βίαια θανάτωση του συγκεκριμένου ζώου. Πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια που δεν συνάδει με οποιαδήποτε μορφή άμυνας σε περίπτωση επίθεσης του ζώου. Ως εκ τούτου ο υπαίτιος της ενέργειας οφείλει να λογοδοτήσει για την πράξη του».

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Νίκαια σκυλάκι: Ελάχιστες οι ελπίδες για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε

Νίκαια σκυλάκι: Ελάχιστες οι ελπίδες για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε

Νίκαια σκυλάκι: Ελάχιστες οι ελπίδες για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε

Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες σχετικά με την ακολουθία των γεγονότων για το μαχαιρωμένο σκυλάκι της Νίκαιας

Όπως είναι γνωστό, το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στη Νίκαια, ο δράστης, καθηγητής σχολείου, μαχαίρωνε με βία το σκυλάκι. Είχε φροντίσει να το κρατάει με κεφαλοκλείδωμα, όσο ένας άλλος άνδρας το χτυπούσε ταυτόχρονα με σκουπόξυλο.

Το σκυλάκι βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και είχε χάσει πολύ αίμα. Το περιστατικό είδαν και κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι και ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής μπαίχνει στο στόχαστρο, μιας και γείτονές του ανέφεραν ότι τους απειλούσε τακτικά επειδή ήταν φιλόζωοι!

Τελικά, ο δράστης εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφη από τις Αστυνομικές αρχές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα