Νίκος Οικονομόπουλος: Ο μεγάλος φόβος των γιατρών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του

Νίκος Οικονομόπουλος: Νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο με παροχή οξυγόνου υψηλής ροής

Νίκος Οικονομόπουλος: Πολλές είναι οι παραπληροφορήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοιό. Μέχρι και ότι βρίσκεται στην εντατική γράφτηκε, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Ναι μεν ο Οικονομόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο, η κατάσταση του όμως είναι καλή.

Πιο αναλυτικά ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται για ακόμα μία ημέρα στον «Ευαγγελισμό». Καθώς βρέθηκε από την περασμένη Τετάρτη, μόλις επέστρεψε από τη Μύκονο, θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που του έγινε. Και αφού τον εξέτασαν οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας του.

Παρά το γεγονός πως αρχικά τα πράγματα πήγαιναν καλά, αίφνης από το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε δύσπνοια. Κάτι που θορύβησε τους γιατρούς και τον έβαλαν στο οξυγόνο. Πλέον, βρίσκεται σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής, που κρίθηκε απαραίτητη. Μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε παρότι έλαβε οξυγόνο με ρινική κάνουλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ο Οικονομόπουλος νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο και όχι σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) όπως λανθασμένα γράφτηκε.

Η πορεία της υγείας του δείχνει να είναι καλύτερη και βελτιώνεται με τη θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής, με το προσωπικό στο νοσοκομείο να εκφράζει την αισιοδοξία του πως από Δευτέρα-Τρίτη θα επανεξεταστεί η κατάστασή του και ίσως να του δοθεί εξιτήριο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός των γιατρών: όπως αναφέρει η εφημερίδα ON TIME, η απρόβλεπτη πορεία που μπορεί να εμφανίσει από τη μια στιγμή στην άλλη η λοίμωξη Covid-19, κάτι που τους κάνει σκεπτικούς με το αν και κατά πόσον θα δοθεί εν τέλει το ΟΚ στον τραγουδιστή για να επιστρέψει στο σπίτι του, δεδομένου του γεγονότος, μάλιστα, πως ο Οικονομόπουλος είναι ανεμβολίαστος και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Ευχή όλων μας, φυσικά, είναι ο άνθρωπος να αναρρώσει πλήρως και πολύ σύντομα και ν’ αφήσει δια παντός πίσω του την περιπέτεια του κορωνοϊού.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα