Νίκος Οικονομόπουλος: Στη Μύκονο κόλλησε τον κορονοϊό – Οι τελευταίες λεπτομέρειες

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πυρετό

Νίκος Οικονομόπουλος: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι ο γνωστός τραγουδιστής νοσεί από κορωνοϊο. Οι τελευταίες πληροφορίες τονίζουν, πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Σύμφωνα με πηγές του cyclades24.gr, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα, παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και, αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Επιδεινώνεται η κατάσταση υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές. Είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού». O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

Σημειώνεται ότι, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19. Αυτό φυσικά, φαίνεται να το πλήρωσε ακριβά, πηγαίνοντας στη Μύκονο ανεμβολίαστος. Να τονισθεί, πως το νησί των Ανέμων είχε σημαντική διασπορά από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα.

Μάλιστα, η κάμερα του Μύκονος Live TV είχε εντοπίσει τον τραγουδιστή να απολομβάνει την βόλτα του με την παρέα του στα κοσμικά Ματογιάννια, χωρίς να δείχνει πως ανησυχεί ιδιαίτερα για τον κορωνοϊό.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο