Νοσοκομεία Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει ο στολισμός τους – Χριστουγεννιάτικο έλατο 7 μέτρων στο ΑΧΕΠΑ

by i-diakopes.gr

Νοσοκομεία Θεσσαλονίκη: Συνεργεία του Δήμου στολίζουν από το πρωί το δέντρο στο ΑΧΕΠΑ

Νοσοκομεία Θεσσαλονίκη: Μπορεί να έχουν απομείνει μόλις 21 μέρες για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο φέτος θα είναι διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά. Είμαστε αντιμέτωποι με την πανδημία του κορονοϊού σε καθεστώς καραντίνας. Οπότε δεν έχουμε καταλάβει και πολύ πως είναι το Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Στα νοσοκομεία, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα να κρατήσει ανθρώπους στη ζωή.

Σήμερα όμως σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα ελπίδας και χαράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από το πρωί συνεργεία του Δήμου τοποθετούν το χριστουγεννιάτικο έλατο ύψους 7 μέτρων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, συνεργεία του Δήμου έχουν μπει στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Και στήνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο 7 μέτρων.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, θα στολιστούν χριστουγεννιάτικα όλα τα νοσοκομεία στην πόλη που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή με τον κορονοϊό. Εκτός από το υψηλό έλατο, θα τοποθετηθούν επίσης λαμπάκια στην πρόσοψη του κτιρίου. Χθες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και ο στολισμός στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Δείτε το βίντεο με το στολισμό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη από τα συνεργεία του Δήμου

Τέλος, οι εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο στόλισαν κι αυτοί χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ ήταν η πρώτη φορά που μειώθηκαν οι εισαγωγές ασθενών στο νοσοκομείο στη χθεσινή εφημερία.

Νοσοκομεία Θεσσαλονίκη: Στολίζουν έλατο ύψους 7 μέτρων στο ΑΧΕΠΑ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα