Νοσοκομείο Κορίνθου για θάνατο 35χρονου: «Λόγω κορωνοϊού και όχι εμβολίου»

Θάνατος 35χρονου: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατό του

Θάνατος 35χρονου: Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο για τον αιφνίδιο θάνατο;

Θάνατος 35χρονου: Ο νέος άνδρας είχε κάνει στις 16 Ιουλίου την πρώτη δόση του εμβολίου. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας.

«Δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19», δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης

«Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους. Τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών, που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου 24η Ιουλίου»

«Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω. Ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος»

«Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021 με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C. Με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό»

Θάνατος 35χρονου: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατό του

Με μοριακό τεστ, θετικός στον Covid-19 ο 35χρονος

Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων του. Αποκαθιστώντας την αλήθεια θα διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αποδίδουν τον θάνατο του στον προ του θανάτου του εμβολιασμό του την 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση).

Κατά την προσέλευσή του στα πρώτα τρία (3) λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π.

Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε. Να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του, δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια. Να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό οξυγόνου, συνέπεια της νόσησης του από Covid-19».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα