Ντελίβερι τέλος: Απαγορεύεται το ντελίβερι μετά τις 12, σε επιβαρυμένες περιοχές

by Αντώνης Βαλμάς

Ντελίβερι τέλος: Δείτε τι έρχεται για το μεταμεσονύχτιο ντελίβερι

Ντελίβερι τέλος: Η επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (π.χ. Ηράκλειο, Χανιά, Πάρος κλπ.) και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την εστίαση. Και αυτό με το κλείσιμο των καταστημάτων από τα μεσάνυχτα ως τις 07:00. Αυτό φαίνεται ότι θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο.

Και αυτό γιατί, μεταξύ άλλων, στις σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις  δεν προβλέπεται η εξαίρεση για delivery και take away από τα καταστήματα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Π.χ. «Η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης απαγορεύεται από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 7.00 π.μ.».

Ντελίβερι τέλος: Απαγορεύεται το ντελίβερι μετά τις 12, σε επιβαρυμένες περιοχές

Με την ΚΥΑ που έληξε στις 23/8 ήταν ξεκάθαρο ότι στο διάστημα 00:00-07:00  «…οι δραστηριότητες του προηγούμενου εδαφίου επιτρέπονται κατά το εκεί προσδιοριζόμενο χρονικό διάστημα μόνο κατά το σκέλος που αφορά σε διανομή προϊόντων (delivery) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), τηρουμένης της απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των πελατών και εξαιρουμένης πάντως της παροχής αλκοολούχων ποτών από το σύνολο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Το αν είναι παράλειψη, ή σκόπιμο, πιθανόν να ξεκαθαριστεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Τότε όταν και λήγουν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα και θα δούμε τι θα ισχύει από κει και πέρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα