«Ντροπή Ναύαρχε, τα έκανες θάλασσα»: Εξαπέλυσε βέλη με αποδέκτη τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο Νίκος Μαστοράκης

Νίκος Μαστοράκης: «Ντροπή Ναύαχρε, τα έκανες θάλασσα»

Νίκος Μαστοράκης: Αιχμηρή η δημοσίευση του, με αποδέκτη τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Νίκος Μαστοράκης: Στην αιχμηρή δημοσίευση του, δεν κατονομάζει τον παραλήπτη των σχολίων. Ωστόσο, αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο λόγος της δημοσίευσης του Μαστοράκη, είναι διότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού για να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μαστοράκης αναφέρει:

NTΡΟΠΗ, ΝΑΥΑΡΧΕ. Τα έκανες θάλασσα. Ναυάγησες στα ρηχά. Ήσουν Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων. Έγινες υπουργός Εθνικής Άμυνας στην καρέκλα ενός ανεκδιήγητου φασίστα. Πάνω απ’ όλα ήσουν του Πολεμικού Ναυτικού. Ανθρώπων που έχουν παράδοση, ότι αγαπούν την πατρίδα και τηρούν τον λόγο τους. Διαπραγματεύτηκες θέλω-δεν θέλω για να ξαναγίνεις όχι υφυπουργός, αλλά υπουργός.

Σου τράβηξε το αυτί ένας ανόητος και πολύ κατώτερος σου. Στάθηκες προσοχή μπροστά στον μούτσο. Υπάκουσες στα κελεύσματα του κελευστή σου! Ξέπεσες στο είπα – ξείπα και, ξεπεύτοντας, είπες και ψέματα. Απέδειξες πόσο ασήμαντος είσαι και ότι το παντελόνι που φοράς δεν είναι του Ναυτικού. Tα γαλόνια σου τα ξήλωσες μόνος σου.

Μόνος σου μπήκες στην Ψυττάλεια της περιφρόνησής μας. Το Ναυτικό δεν πρέπει να ντρέπεται για σένα. Αρκεί να ντρέπεσαι εσύ. Ντροπή, ναύαρχε, ντροπή.

Νίκος Μαστοράκης: «Ντροπή Ναύαρχε, τα έκανες θάλασσα»

Η δημοσίευση του Νίκου Μστοράκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα