Νύχτα-κόλαση στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά όλο το βράδυ σε πολλές περιοχές – Έξι οικισμοί έχουν εκκενωθεί

by Newsroom i-diakopes.gr
Νύχτα-κόλαση στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά όλο το βράδυ σε πολλές περιοχές – Έξι οικισμοί έχουν εκκενωθεί

Νύχτα-κόλαση στο Ρέθυμνο: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στο Ρέθυμνο

Ακόμα μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο νότιο τμήμα του νομού Ρεθύμνου. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δραματική νύχτα έζησαν οι κάτοικοι στα χωριά Ορνέ, Κρύα Βρύση, Σακτούρια και Μέλαμπες στο Ρέθυμνο, καθώς η πύρινη λαίλαπα μαίνεται από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο μεταξύ, όλο το βράδυ οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου, στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.

Νύχτα-κόλαση στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά όλο το βράδυ σε πολλές περιοχές – Έξι οικισμοί έχουν εκκενωθεί

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν 110 Πυροσβέστες με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 33 οχήματα.

Νύχτα-κόλαση στο Ρέθυμνο – Μήνυμα από το 112 για την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά

Αργά το απόγευμα εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση των οικισμών και παραλιών Στακτούρια, Άγιος Παύλος, Τριόπετρα, Λίγκρες, Ορνέ, Μέλαμπες, Κρύα Βρύση, Άγιος Γεώργιος, ενώ δύο πύρινα μέτωπα κατευθύνονται προς Αγία Γαλήνη και Κρύα Βρύση.

Αγρυπνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Άγριο ξύλο έξω από το ναό σε επιδειξία

Έληξαν τα περί χρήματος: Σπαραγμός για τις αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη μπροστά στη σορό του

Δάκρυζαν και οι πέτρες: Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αγία Τριάδα στη Νίκαια

Έφτασε η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια: Με λυγμούς και χειροκροτήματα υποδέχονται το δικό τους παιδί της νύχτας

Μαζωνάκης: Δεν θα τελεστούν άλλες κηδείες τη Δευτέρα στο Γ’ Νεκροταφείο – Ο επιβλητικός τάφος των 70.000 ευρώ

Προτεινόμενα