«Ο 2χρονος γιος της την αναζητά, δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας»: «Γροθιά στο στομάχι» τα λόγια του αδελφού της Αθηνάς Κατσάρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσαρά

Ένας μήνας και κάποιες ημέρες έχει περάσει από τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η Αθηνά Κατσαρά ήταν μία από τις γυανίκες που έχασαν τη ζωή τους το μοιραίο εκείνο βράδυ και ο αδελφός της εξακολουθεί να είναι συντετριμμένος με την τραγική απώλειά της. «Για τη μάνα μου δεν θα μιλήσω, ούτε για τον πατέρα μου και ούτε για τον γαμπρό μου. Είναι σαν να πέθαναν και αυτοί και εγώ το ίδιο» σημείωσε.

«Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας», λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα.

Αθηνά Κατσαρά: Ο σύζυγός της πήγε στο μνημόσυνο σε καροτσάκι για να την αποχαιρετήσει

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, έγινε μνημόσυνο για τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Μάλιστα, στήθηκε ένα εικονοστάσι στο μέρος, όπου έγινε η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο σύζυγός της αδικοχαμένης Αθηνάς πήγε στο μνημόσυνο σε καροτσάκι, για να την αποχαιρετήσει.

Ο αδερφός της, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας. Πρέπει να συνεχιστεί η ζωή μας, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. Για τη μάνα μου δεν θα μιλήσω, ούτε για τον πατέρα μου και ούτε για τον γαμπρό μου. Είναι σαν να πέθαναν και αυτοί και εγώ το ίδιο».

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο