Ο απολογισμός της τετραετίας: Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Κυκλοφόρησε το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Το πρώτο προεκλογικό σπότ της Νέας Δημοκρατίας έχει βγει στη δημοσιότητα. Με σύνθημα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά» και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει απολογισμό της τετραετίας που κυβέρνησε, το προεκλογικό σποτ δεν πέρασε απαρατήρητο.

«Στις 21 Μαΐου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους: καλύτερους μισθούς για όλους, ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, και τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά.», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στο Facebook, ο Πρωθυπουργός.

«Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν πρωτόγνωρα για όλους μας. Ζήσαμε αλλεπάλληλες κρίσεις. Έβρος, Πανδημία, Τουρκία, Ακρίβεια. Προτεραιότητά μας ήταν να στηρίξουμε τους πολίτες, αλλά και να κρατήσουμε ασφαλή την πατρίδα. Όμως παράλληλα καταφέραμε και μειώσαμε φόρους και εισφορές. Φέραμε επενδύσεις και δημιουργήσαμε νέες δουλειές. Ψηφιοποιήσαμε το Κράτος. Ελέγξαμε το Μεταναστευτικό. Θωρακίσαμε την εθνική μας άμυνα. Αλλά και αναβαθμίσαμε τη διεθνή μας εικόνα. Κάναμε και λάθη. Κάποιες φορές δεν τολμήσαμε αρκετά. Όμως η Ελλάδα έγινε πιο ισχυρή. Και εμείς είμαστε τώρα, πιο έμπειροι. Στις 21 Μαΐου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους. Πρώτος, να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Μόνο έτσι θα κλείσουμε την απόσταση από την Ευρώπη και θα έχουμε καλύτερους μισθούς, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεύτερος, να χτίσουμε ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό Κράτος. Με ψηφιοποίηση παντού και αξιολόγηση παντού! Τρίτος μεγάλος στόχος, να αποκτήσουμε τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Η 21 Μαΐου είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε: Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά;»

Δείτε εδώ το προεκλογικό σποτ για τις εκλογές 2023

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη