Ο Γιάννης Τοπαλούδης ράγισε καρδιές: «Η γιαγιά της Ελένης έδωσε τα λεφτά που μάζευε για τον γάμο της στην κηδεία της»

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιάννης Τοπαλούδης: Ο Γολγοθάς με τα οικονομικά έξοδα και τον ψυχικό πόνο

Όλο το πανελλήνιο έχει θρηνήσει για τον άδικο χαμό της Ελένης Τοπαλούδη. Η υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο πάγωσε την Ελλάδα, έγινε πρώτο θέμα στα μίντια όταν όμως έσβησαν τα φώτα, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου έμειναν μόνοι να παλεύουν με τον πόνο της απώλειας της κόρης τους αλλά και με τα οικονομικά έξοδα των δικαστηρίων.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ράγισε καρδιές: «Η γιαγιά της Ελένης έδωσε τα λεφτά που μάζευε για τον γάμο της στην κηδεία της»

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας άνοιξαν την καρδιά τους στο περιοδικό ΟΚ! και την Τασούλα Παπανικολάου και περιγράφουν τις λευκές νύχτες και τις μαύρες μέρες τους στο Διδυμότειχο.

Όσα δήλωσε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης

«Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσαμε απίστευτες καταστάσεις. Έπρεπε να έρθει η Ελένη από τη Ρόδο στο Διδυμότειχο και το γραφείο κηδειών ζητούσε 2.000 ευρώ. Τα έδωσε η γιαγιά της που τα μάζευε για τον γάμο της. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν μας ρώτησε αν έχουμε χρήματα να θάψουμε το παιδί μας. Το κράτος δεν ήρθε ποτέ να μας στηρίξει εμπράκτως. Κανείς δεν μας βοήθησε στην ψυχολογική διαχείριση του παιδιού μας.

Τα έξοδα ήταν βουνό, κηδεία, δικαστήρια… Τα δάνεια που είχαμε πάρει, όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες, για να φτιάξουμε το σπίτι μας πήγαν πίσω. Την ημέρα που έβγαινε η απόφαση στο πρωτόδικο δικαστήριο με πήραν από τράπεζες γιατί είχαμε καθυστερήσει να πληρώσουμε 5 δόσεις. Τους είπα «δείτε το επίθετο, δείτε τι είναι σήμερα και μετά ξαναπάρτε τηλέφωνο». Για να πάμε στο Εφετείο συμπληρώναμε χρήματα ευρώ ευρώ για να δώσουμε για τα παραστατικά των δικηγόρων. Τώρα μας έμειναν άδεια σπίτια εκτός από τις άδειες ψυχές μας» εξομολογείται ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo