Ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαϊνη – Toν έπιασαν με γνωστό διακινητή

by Τόνια Τζαφέρη

Ο τραγουδιστής έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice

Τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τραγουδιστή έξω από το νυχτερινό κέντρο. Ο τραγουδιστής είχε γίνει γνωστός καθώς είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος και στο τηλεοπτικό The Voice. Aξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η σύλληψη έγινε λίγη ώρα αφότου ο dealer του, άφηνε 17 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το κόκκινο αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομα της.

Το σκηνικό της σύλληψης του τραγουδιστή έξω από το νυχτερινό κέντρο

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα γερμανικό πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Οι ίδιοι είχαν παρκάρει το δικό τους αυτοκίνητο λίγο στενά πιο δίπλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαϊνη  – Toν έπιασαν με γνωστό διακινητή

Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο γνωστός τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν