Ο Γρηγόρης Πετράκος στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα – Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Γρηγόρης Πετράκος: Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο τραγουδιστής

Γρηγόρης Πετράκος: Κομματικοποιείται ο τραγουδιστής

Γρηγόρης Πετράκος: Αν οι νέοι δεν τον ήξεραν από την συμμετοχή του στο Fame Story, από την σχέση του με την Τάμτα και από την λαμπρή πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τον έμαθαν από τις «όλο φωτιά» αναρτήσεις του στο Facebook. Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο οι αποφάσεις της κυβέρνησης και των ειδημόνων, τον έκαναν να εξαπολύσει πυρά κατά των lockdown και τον εμβολιασμών. Πάντως, η όλη κατάσταση, πέρα από τη viral φιγούρα που του εξασφάλισε, του εξαργύρωσε και μία θέση στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Για τον δημοσιογράφο και επικεφαλή του κόμματος ο Πετράκος είναι «ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος». Όπως τόνισε ο Γιώργος Τράγκας:

«Είναι από τους πρώτους στη χώρα μας, που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων και των lockdown. Κατά της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό». Έτσι λοιπόν, τον κάλεσε να συστρατευθεί μαζί του. Εκείνος απάντησε θετικά αναλαμβάνοντας αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Γρηγόρης Πετράκος: Ο πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Γιώργος Τράγκας έγραψε:

Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown. Κατά της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.
Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.
Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του. Τον υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή. Επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.

Γρηγόρης Πετράκος: Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο τραγουδιστής

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα για τον Γρηγόρη Πετράκο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα